Revival bude mať slovenskú premiéru na bratislavskej pláži

02.07.2013 Bratislava

Bratislava 2. júla (TASR) - Originálny humor spolu s dobrou muzikou sľubuje nový český film Revival, v ktorom svoju životnú úlohu stvárnil slovenský herec Marián Geišberg. Hudobná komédia režisérky Alice Nellis o návrate kedysi slávnej rockovej kapely Smoke bude mať slovenskú premiéru 16. júla na bratislavskej Magio pláži v rámci letného projektu Bažant kinematograf.

Vyslúžených rockerov, ktorí sa pokúšajú nadviazať na zašlú slávu okrem Geišberga stvárnili Bolek Polívka, Karel Heřmánek a Miroslav Krobot. Hviezdnu štvoricu dopĺňajú Vojtech Dyk, Zuzana Bydžovská, Richard Genzer, Jana Hubinská a mladá herečka Jenovéfa Boková.

Slávnostná premiéra na pláži bude prístupná aj pre verejnosť. Zúčastnia sa na nej a na Slovensko prídu novú českú hudobnú komédiu predstaviť aj herci a tvorcovia filmu. "Revival je komédia o rockenrole a o jednom podvode, ktorý vynikajúco vyšiel tým, že sa vôbec nepodaril," charakterizuje v skratke svoj nový film režisérka Alice Nellis, ktorá naposledy zaujala divákov komédiou Perfect Days.

Hudobná komédia Revival bude mať svetovú premiéru v piatok 5. júla v rámci 48. Medzinárodného filmového festivalu Karlove Vary. V slovenských kinách ho diváci uvidia od 18. júla. TASR informoval Ján Kakaščík, PR manažér snímky. Do kinodistribúcie ju prináša spoločnosť Garfield Film.
 
 
 

Vyberte región